Tato položka je účet. Obsahuje údaje, které použijete k přihlášení k účtu na externí platformě a k přístupu k zakoupenému obsahu.
- Účty nelze vrátit ani refundovat
- Za způsob používání účtu nesete odpovědnost vy
- Změna nastavení – např. platební metody nebo regionu – může zablokovat přístup nebo některé funkce, jako je sdílení v rodině
- Přihlašovací jméno a heslo obdržíte po dokončení nákupu
