Ta pozycja to konto. Otrzymasz dane do logowania na konto na zewnętrznej platformie. Pozalogowaniu dostaniesz dostęp do zakupu.
- Konta nie można zwrócić
- Odpowiadasz za to, jak z konta korzystasz
- Zmiana ustawień - np. metody płatności lub regionu - może zablokować dostęp do konta albo niektóre funkcje, np. udostępnianie rodzinne
- Login i hasło dostaniesz po zakupie
Team zawiera:
- Everything in Plus, including file uploads, data analysis, canvas, projects, tasks, and search
- Higher message limits than Plus for GPT‑4o
- Access to multiple reasoning models (o3‑mini, o3‑mini‑high, and o1)
- Secure and collaborative workspace with admin console and unified billing
- Team data excluded from training by default.
- Create and share custom GPTs with your workspace